TEMPAHAN KINI DIBUKA

HARAP MAKLUM

SILA ISI BORANG TEMPAHAN UNTUK TEMPAHAN

ANDA AKAN MENERIMA MAKLUM BALAS DALAM TEMPOH 24 JAM

SETELAH ITU SILA BUAT PEMBAYARAN UNTUK SAYA MEMBUAT TEMPAHAN ANDA

PEMBAYARAN PERLU DIBUAT TERLEBIH DAHULU SEBELUM SAYA MENJAHIT TEMPAHAN ANDA BAGI MEMASTIKAN ANDA TIDAK AKAN MEMBATALKAN PEMBELIAN

= HANYA PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA =

GIVE AWAY creative-aksesori YANG PERTAMA

AsSaLmuLaIKum semua...!!!
saya nak bagitau ngan sume yang dah pernah masuk dan dah join tuk jadi Follower saya tue,saya nak buat GIVE AWAY yang pertama-tama kali tuk blog saya yang nak masuk setahun dah ni.Sume boleh join tapi adalah syarat-syaratnya..hehehe..Sebelum tue,jom tengok hadiahnya dulu..

SYARAT-SYARATnye...:

1. Letakkan bena 'GIVE AWAY creative-aksesori YANG PERTAMA' di blog atau akaun Facebook anda
2. Add untuk jadi 'Follower' di blog dan Facebook saya
3. Bagi sesape yang ada blog,sila letakkan link anda di 'LETAK LINK ANDA' (n bagi yang takde blog skip je bahagian nie)
4. Letakkan komen anda di bahagian komen just tuk bagitau saya anda dah join give away ni


* ajaklah ramai-ramai tuk join..lagi ramai,lagi meriah..huhuhu
* 3 pemenang akan dipilih secara undian

1- pemenang pertama akan dapat 1 polyster felt n 1 aryclic felt berukuran 10cm x 10cm(lebih kurang la),2 ungu polyster felt 12.5cm x 1.7cm,1 purple light polyster felt berukuran 4.8cm x 2.8cm,1 headband warna hijau,1 keyring,4 biji klip kertas,2 reben berukuran 10cm n 9.9cm,1 kancing tap,1 batang aiskrim,n bahan hiasan kecik2

2- pemenang ke-2 akan dapat 1 aryclic felt berukuran 10cm x 10cm (lebih kurang la),3 jenis reben n 1 tali halus warna hitam berukuran 10cm x 10cm,sepasang bobby pin,n bahan hiasan kecik2

3- pemenang ke-3 akan dapat 1 aryclic berukuran 8cm x 6.5cm,sepasang bobby klip,dan bahan hiasan kecik2

* pemenang saguhati 4 orang (hadiahnya secara random berdasarkan 4
item lain di atas)

* Malaysian only

TUNGGU APA LAGI? JOM JOIN....

BERMULA 23/10/2011 SEHINGGA 23/11/2011


29 ulasan:

  1. sy dah follow n join giveaway ni...terima kasih

    BalasPadam
  2. join....nie linknyer yer....

    http://axubudaxlollypop.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    hope sya menang...teringin sangat nak menang GA nie....

    BalasPadam
  3. Salam...

    DONE! kalo menang ni, mmg tido trsengih smpai ke pagi ler jwbnya...and gud luck tuk pserta yg lain juga...thanx sbb adakan GA ni, smoga bisnes smakin maju...amin

    http://intanzhandmadeshop.blogspot.com/
    intan_zulhilmi85@yahoo.com

    BalasPadam
  4. cp join.. :) http://cpluckiest.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  5. salam, akak join ye..:) http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  6. saya dah join giveaway yang hebat ini. saya dah letakkan link di 'LETAK LINK ANDA' :)

    ini entry saya mengenai GA ni : http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    terima kasih ;)

    BalasPadam
  7. As Salam/Hi... Ninie join...

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  8. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  9. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  10. As-salam...

    Kak Nida turut sama memeriahkan pertandingan, moga-moga ada rezeki... ameeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih :)

    BalasPadam
  11. SALAM.ATIE JOIN

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  12. http://chikimaruko.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    saya join sama

    BalasPadam
  13. join
    http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  14. Saya nak join :)

    http://sayajoin.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  15. Salam,
    sy dh join GA ni. Pls check my blog http://adiknor.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  17. as salam, ummi da join yer dear, TQ
    moga2 ada rezeki ummi, AMIN

    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  18. join ye
    http://afiman81.blogspot.com

    BalasPadam
  19. iBU aLISHA DAH JOIN..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    id fb : zarina tazari

    TQVM

    BalasPadam
  20. zaty join ..;)

    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  21. sy join..

    http://sayasukasepakhanafi.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  22. mama join
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html
    fb:mimiidham
    id:mamaishazah
    ok

    BalasPadam
  23. hye aslm...saya dh joint..
    semoga nor sempat jenguk2 ke blog sayeee....
    selamat majujaya yeee

    BalasPadam
  24. Salam. Mujur lagi sempat join

    http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  26. http://kpopfa93.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  27. kite joinlh kak!

    ngeh3

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    BalasPadam
  28. eh hari tu da komen..
    xde lak..xpe sy komen lg skali..

    sy join ga ni ye..
    link blog:

    http://kinkiutside.blogspot.com/2011/11/give-away-creative-aksesori-yang.html

    thanks~

    BalasPadam

Best Item

My Banner

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
Sila masukkan blog saya "http://creative-aksesori.blogspot.com" di "http://www.mybannermaker.com" untuk meletakkan banner saya di blog anda

Partner

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!